miercuri, 12 noiembrie 2014

Oja Nicole OPI, Colorama, Radiant

 O sa va fac un mic rezumat despre cateva produse de care am fost multumita.
Hmm..:-??Nu pot spune ca am un produs preferat,nici macar un brand.Poate problema erau unghiutele mele care se exfoliau orice as fi pus pe ele.De la produse pentru cuticule pana la oje destul de scumpute,am incercat zeci de produse(poate chiar sute:))..dar hai sa nu ne laudam ).Oricat am ezitat am ajuns la gel si sunt foarte multumita,doar ca ma plictisesc foarte repede de model, dupa mine mi-as face alt model saptamanal :)).Dar hai sa n-o mai lungim...

  Voi incepe cu oja Nicole de la OPI,destul de bunicica,pensula este un punct forte pentru o aplicare destul de perfecta.Ce m-a atras cel mai mult este culoarea :D(NI 436).Pretul ei este 35 de lei.Cred ca este oja care mi-a tinut cel mai mult pe unghiute.Are o uscare rapida  si nu lasa urme inestetice. Cu toata sinceritatea v-o recomand.Am facut cateva pozici acum si am aplicat un strat rapid si imperfect peste gel.




 Al 2-lea produs este COLORAMA de la Maybelline.Am vreo 20 de nuante,este foarte practica,usor de aplicat si se usuca destul de repede.Rezistenta pe unghiile mele 2-3 zile:D, iar pretul ei este 8-9 lei.Destul de putin in comparatie cu rezultatele.Din pacate acum le folosesc doar pentru pedichiura, dar a venit iarna si nimeni nu-mi mai poate admira superbele culori.
V-am pus o poza,pe aceasta am avut-o la indemana :).


La cea de la Radiant, m-a atras culoarea, cu toate ca oja rosie nu se numara printre favoritele mele.Este o oja buna cu o rezistenta(pe unghiile mele) de 4-5 zile,cu mici retusari.Pretul este in jur 25 de lei daca nu ma insel.Are o consistenta buna,nu lasa urme pe unghii.Eu am fost multumita.Nuanta din imagine este 84.



 Sper ca v-am fost de ajutor!